صفر تا صد صادرات به چین

#صادرات-چین #چین #بازار-چین #خرید-چین
برخلاف تصور برخی تجار و صنعت گران ایرانی که تنها ایران را مصرف کننده کالاها و محصولات چینی می دانند، کشور چین نیز به عنوان دومین اقتصاد برتر دنیا به محصولاتی از سایر کشورها من جمله ایران نیاز دارد. در واقع مراوده تجاری دو کشور ایران و چین دو طرفه است و همانطور که درصد بالایی از نیاز بازار ایران توسط محصولات چینی تامین می شود، ایران نیز سهمی از بازار مواد اولیه و محصول نهایی چین را داراست. در گذشته، منابع و نیروی کار در چین ارزان بود و قیمت محصول تمام شده بسیار پایین بود اما در سالهای اخیر و به دلیل تغییرات اقتصادی رخ داده در سطح چین، نیروی کار به مانند سابق ارزان نیست و هزینه منابعی مانند گاز و برق نیز افزایش یافته است؛ امری که در ایران با توجه به کاهش ارزش ریال برعکس شده و هم هزینه نیروی کار و هم هزینه منابع به لحاظ سطح نرمال جهانی کاهش یافته اما همچنان خرید از چین به صرفه است.
شاید تصور این مورد برای شما دشوار باشد اما بسیاری از مواد اولیه موردنیاز برای صنایع و همچنین برخی از محصولات نهایی بازار چین از سوی ایران تامین می شود. این امر زمینه خوبی را برای بازرگانان ایران فراهم کرده است تا علاوه بر حضور در بازار چین و امکان مراودات تجاری و بهره گیری از امتیازاتی مانند واردات در قبال صادرات و واردات بدون انتقال ارز، در بحث ارز آوری به کشور مشارکت می کنند، کسب درآمد و سود بالایی دارند و از امتیازات و مزایای حضور در کشور چین استفاده می کنند. در سال ۲۰۱۸ حدود ۲۱ میلیارد دلار ارزش صادرات ایران به چین بوده است که نسبت به دو سال گذشتهاش، رشد ۴۰ درصدی داشته است. شما نیز می توانید سهم خود را در افزایش این میزان ایفا نمایید.
اهمیت صادرات به چین و بررسی وضعیت تجاری میان دو کشور
شاید بسیاری از افراد این سوال برایشان به وجود ﺁید که آیا اصلا صادرات به چین سودﺁور است و اهمیتی دارد؟ در پاسخ این سوال باید بگوییم که یکی از مهم ترین اصول مارکتینگ این است که ابتدا بازار هدف خود را بشناسید و سپس با توجه به نیازهای آن اقدام به عرضه ی کالا کنید تا نیازهایشان را برطرف کنید. با توجه به جمعیتی که چین دارد و با اینکه یک کشور تولیدکننده است اما باز هم بسیاری از محصولات و کالاها هستند که این کشور نمی تواند آن ها را در مقدار زیاد تولید کند و نیاز مردم کشور خود را برطرف کند. این مساله دلیل صادرات به چین برای بسیاری از کشورها خصوصا ایران است.
کشور چین دارای انبوهی از مرزهای آبی و زمینی وسیع به همراه دسترسی به دریاها و آب های ﺁزاد از چند نقطه است. این موقعیت های مناسب سبب شد که کشور چین برای بسیاری از کشورها از نظر اقتصادی و سیاسی و تجاری به یکی از کشورهای بااهمیت تبدیل شود و سبب شد که این کشور با انبوهی از کشورهای دنیا روابط تجاری گسترده داشته باشد که یکی از مهم ترین این کشورها کشور ایران است. تجارت بین دو کشور ایران و چین از سالیان دور وجود داشته و در دهه ی اخیر به اوج خود رسیده است به گونه ای که اکثر کالاها و محصولات ایرانی به چین صادرات می شود.
آیا امکان صادرات کالا به چین، بزرگترین صادر کننده جهان، وجود دارد؟
#صادرات-چین #چین #بازار-چین #خرید-چین
• کشور چین مطابق با آمار جمعیت چین در سال ۲۰۲۳، ۱ میلیارد و ۴۰۲ میلیون نفر جمعیت دارد.
• مردان ۵۱.۲۹ درصد کل جمعیت کشور و زنان ۴۸.۷۱ درصد را تشکیل میدهند.
• ۶۰ درصد مردم در مناطق شهری و ۴۰ درصد در مناطق روستایی زندگی میکنند.
• میانگین سنی جمعیت حدود ۳۸ سال برآورد شده است.
طبیعی است که به هر میزانی که رشد اقتصادی داشته باشد و بتواند در برخی از کالاها و محصولات در بازار جهانی یکه تاز باشد، باز هم کمبود مواد اولیه و برخی از کالاها را در کشور خود حس می کند. ضمن اینکه مصرف انرژی در این کشور نیز به سبب رونق اقتصادی رشد چشم گیری داشته و این موضوع باعث نگرانی چین و تجدیدنظر در تولید و یا تامین برخی کالاها شده است. کشورهای زیادی از جمله کره جنوبی، ژاپن، آمریکا و آلمان محصولاتی را به کشور چین صادر می کنند و بخشی از نیاز بازار چین را برآورده می کنند.
معمولا کشور ایران جزو انتخاب های اول کشور چین برای واردات مواد خام مورد نیاز خود است. در واقع با اینکه کشور چین با به کارگیری نیروی کار ارزان و بهره گیری از زیر ساخت های خوب خود، موفق شده است که کشور خود را به یکی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان برتر در سطح دنیا تبدیل کند، بنا براین به دلیل تولید انبوه در حوزه های مختلف صنعت ،متعاقبا نیازمند انرژی و سوخت و مواد خام بسیار بالا می باشد. از آنجایی که کشور چین حدود ۷۰ درصد از انرژی مورد نیاز خود برای تولیدات را از زغال سنگ دریافت میکند، لذا به یکی از بزرگ ترین مصرف کننده های انرژی جهان در ۱۰ سال پیش تبدیل شده است.
بنابراین این نیاز شدید و مبرم چین به انرژی های سوختی و موادخام سبب شد اتفاقاتی در سال های گذشته بین دو کشور ایران و چین رخ بدهد و باعث شد که حجم واردات کالا و صادرات محصولات و کالاها بین این دو کشور به بیشترین حد ممکن برسد. در نتیجه امروزه صادرات به چین به یکی از جذاب ترین و پررونق ترین بازارها برای تجار ایرانی نسبت به گذشته شده است.
البته با وجود اینکه تجارت ایران و چین رقم ۵۰ میلیارد دلار را نیز تجربه کرده است اما در سالهای اخیر این رقم به کمتر از محدوده ۲۰ میلیارد دلار رسیده است
مراحل صادرات کالا به کشور چین
#صادرات-چین #چین #بازار-چین #خرید-چین
صادرات کالا به چین نیز مانند واردات کالا از چین دارای قوانین و شرایط خاصی است که بعضا این قوانین به دلیل شرایط خاص کشور چین و بعضا توسط سازمان توسعه تجارت ایران و بعضا توسط کنوانسیون های بین المللی تعیین می گردد. همراه ما باشید تا به بررسی مراحل صادرات کالا به کشور چین بپردازیم
تاسیس شرکت و ایجاد حساب بانکی
بهتر است جهت صادرات کالا به عنوان یک شخص حقوقی و تحت نام شرکت به این امر بپردازید اما صادرات کالا توسط شخص حقیقی نیز امکان پذیر است. واقعیت این است که شرکت حقوقی شما مسیر بهتر و سریع تری را برای صادرات طی می کند. تاسیس یک شرکت در کشور چین و حساب بانکی شخصی نیز کمک شایانی به امر صادرات شما می کند؛ ایجاد دفتر فیزیکی، انبارداری و همچنین حضور افراد کاربلد در کشور چین مثل یک طلای ناب در دستان شما خواهد بود و امنیت کالا و وجه را در بالاترین حالت خود نگه می دارد اما اگر این موضوع برای شما امکان پذیر نیست و روش انجام آن را نیز نمی داند نگران نباشید چرا که بازرگانی ایجاب در این امر به شما کمک خواهد کرد.
بازاریابی کالای شما در کشور چین
بازاریابی در کشور چین امری بسیار پیچیده و دشوار است؛ تسلط به زبان چینی، آشنایی با قواعد منبع یابی، و شناخت قواعد حقوقی عقد قرارداد و همکاری تنها بخشی از چالش های این کار است. مرکز تجاری ایران و چین تحت نام بازرگانی ایجاب به دلیل سالها حضور موفق در بازار چین و انجام مراودات تجاری میان دو کشور ایران و چین، راههای زیادی از جمله بازاریابی B2B، حضور در نمایشگاه ها، حضور در مارکت های آنلاین چینی، بازاریابی خیابانی و حضوری و سایر انواع روش های بازاریابی را برای این راه پیدا کرده و متناسب با هر نوع کالا و حجم صادرات روش های گوناگونی را به شما معرفی می کند و صفر تا صد منبع یابی و بازاریابی را انجام خواهد داد. تضمین این گروه بر روی قراردادهای منعقد شده خواهد بود.
انجام امور گمرکی و دریافت مجوزها
پس از اینکه پیش فاکتور را برای طرف چینی ارسال و شیوه حمل و نقل کالای خود به کشور چین را انتخاب کردید، نوبت به امور گمرکی و اخذ مجوزها می رسد. با یک عبارتی در صادرات روبرو می شوید به نام سیف کالا، سیف کالا پکیجی برای محاسبه هزینه قیمت کالا در ایران، هزینه بیمه، هزینه بسته بندی، هزینه حمل و نقل و سایر هزینه های جانبی کالا است. پرداخت هزینه دفتر گمرکی نیز در صورت اولین پارت صادرات اضافه می شود. اگر کالای صادراتی شما نیاز به مجوز داشته باشد، باید از ارگان مربوطه مجوز صادرات را دریافت کنید.
حال نوبت به اظهار کالا رسیده؛ باید به همراه مدارک لازم به گمرک مراجعه و اقدام به دریافت اظهارنامه صادراتی نمود. در نهایت فاکتور فروش شما توسط اتاق بازرگانی باید تایید شود تا بارنامه و پروانه گمرکی صادر و پس از طی تمامی این مراحل، جواز خروج و صادرات کالای شما صادر می شود.
ایران چه کالاهایی به چین صادر می کند؟
همانطور که در ابتدای بحث نیز به آن اشاره شد، بحث مصرف انرژی و سوخت در چین داغ است و این کشور به دلیل مصرف بالای منابع انرژی به سوخت نیاز دارد. سوخت های فسیلی و نفتی جزو نیازهای این کشور است و بخشی از این نیاز توسط ایران تامین می شود. در کنار سوخت، بسیاری از کالاهای دیگر نظیر محصولات خوراکی شامل انواع میوه، مرکبات و خشکبار، محصولات صنعتی شامل مواد اولیه، محصولات معدنی شامل سیمان، آهک، گوگرد، مس و سایر محصولات به خصوص صنایع دستی، محصولات دامی و کشاورزی، شوینده ها و خیل عظیمی از کالاها و محصولات دیگر از ایران به کشور چین صادر می شود.
در گروه کالاهای موردنیاز چین برای واردات به این کشور، ده دسته کالایی مهم طبق اعلام سازمان تجارت جهانی شامل ماشین آلات و تجهیزات برقی، سوخت های فسیلی، تجهیزات کامپیوتری، انواع سنگ معدن، تجهیزات پزشکی، وسایل نقلیه، محصولات پلاستیکی، مواد شیمیایی آلی، سنگ و فلزات گرانبها و در نهایت مس عنوان شده است.
منظور از صادرات کالا چیست؟
صادرات کالا عبارت است از ارسال یک کالا از یک نقطه در داخل کشور به نقطه دیگر چه در داخل و چه در خارج از کشور که عموما در سطح بازار و بازرگانی به معنای ارسال کالا به خارج از کشور است.
صادرات کالا به چین چه فوایدی برای تولید کنندگان دارد؟
علاوه بر دریافت سود بالا، موجب استفاده از تسهیلات و امتیازات حضور در بازار بین المللی و خاصه کشور چین می شود.
صادرات کالا چه اهمیتی برای رشد اقتصادی یک کشور دارد؟
صادرات کالا موجب افزایش ثروت ناخالص ملی و همچنین ارز آوری به کشور می شود.
صادرات کالا به کشور چین چه مراحلی دارد؟
در هر پارت صادرات و بسته به نوع کالا و سایر مولفه های مهم، مراحل متفاوتی طی می شود. بهترین راه از سوی بازرگانی ایجاب پیش روی شما قرار داده خواهد شد.
سایت همسریابی ،دوست یابی و ازدواج موقت و دایم ماه-عسل به خانم ها و آقایانی که قصد صیغه یا ازدواج دایم دارند کمک می کند تا در فضایی امن و با امکانات چت –تماس صوتی-تماس تصویری به فرد مورد نظرشان برسند.
سایت همسریابی ،دوست یابی و ازدواج موقت و دایم ماه-عسل ، به شما این امکان را میدهد تا با امکانات چت –تماس صوتی-تماس تصویری در فضای وسیعی شریک زندگی متناسب با معیار های خود را برگزینید. کافیست در همسریابی ماه عسل بصورت رایگان ثبت نام کنید و مشخصات افراد را مشاهده و از میان آنها همسر مورد نظرخودرا برای ازدواج موقت (صیغه) – ازدواج دایم یا رابطه دوستی انتخاب کنید .
#ازدواج-موقت-ماه-عسل #ازدواج-دایم-ماه-عسل #همسریابی-موقت-ماه-عسل #صیغه-موقت-ماه-عسل #دوست-یابی-ماه-عسل
معتبرترین سایت همسریابی ،دوست یابی و ازدواج موقت و دایم ماه-عسل
شما می توانید با مراجعه به سایت همسریابی ،دوست یابی و ازدواج موقت و دایم ماه-عسل بصورت رایگان ثبت-نام کنید و مشخصات افراد را مشاهده و از میان آنها همسر مورد نظرخودرا برای صیغه یا ازدواج دایم یا رابطه دوستی انتخاب کنید .
اگه دنبال یه ازدواج خوب هستی یا شروع یه رابطه دوستی یا ازدواج موقت … بهسایت همسریابی ،دوست یابی و ازدواج موقت و دایم ماه-عسل یه سر بزن فقط حواست باشه که با موبایل وارد سایت بشی
#صادرات-چین #چین #بازار-چین #خرید-چین