اصولی که موقع صحبت کردن با همسر خود باید رعایت کنید

blank

#صحبت-کردن-باهمسر #شوهر #اصول-صحبت-بادوست
طرز صحبت کردن با همسر باید چگونه باشد؟
احتمالا شما نیز این جمله معروف را شنیده اید که ارتباط کلید هر ازدواج موفقی است. عدم ارتباط سالم منجر به ناامیدی، رنجش و دعوا زوجین می شود و گاهی نبود ارتباط قوی می تواند ازدواج و زندگی مشترک زوجین را به سمت طلاق سوق دهد. هنگامیکه طرز صحبت کردن با زنان را یاد می گیرید و همسرتان نیز طرز صحبت کردن با مردان را یاد می گیرد، یکدیگر را بهتر درک می کنید و راحتتر می توانید مشاجرات و مشکلات خود را حل کنید. اگر طرز صحبت کردن با همسرتان صحیح باشد روابط گسترده تر می شود و همیشه راحت تر تنش ها و استرس ها را از بین می برید. ارتباط خوب یک مهارت ضروری برای زوجین است.
اگر به دنبال راه های درست و عالی برای برقراری ارتباط موثر با همسرتان هستید و یا می خواهید ارتباط با همسر خود را بهبود ببخشید پس از نکات زیر کمک بگیرید.
شنیدن کافی نیست، گوش دادن به صحبت های همسرتان را یاد بگیرید
شنیدن کافی نیست، گوش دادن به صحبت های همسرتان را یاد بگیرید

#گوش-دادن-به-همسر
ما همیشه صحبت ها و نیازهای همسرمان را می شنویم. اما آیا به آنها گوش می دهیم یا نه؟ شنیدن با گوش دادن دو موضوع کاملا متفاوت هستند. که متاسفانه برخی از افراد این دو را به اشتباه یکی می دانند. گاهی اوقات همسرتان با شما صحبت می کند و شما صدای صحبت هایش را می شنوید. حتی ممکن است گاهی ناخودآگاه برای تایید کردن صحبت هایش، سر تکان بدهید. اما هیچ کدام از حرف هایش را گوش نداده باشید و ذهنتان به سمت موضوع دیگری درگیر بوده باشد.
اولین نکته برای تقویت ارتباط با شریک زندگی خود این است که یاد بگیرید به حرف های یکدیگر گوش دهید. مراقب افکار، احساسات، نیازها و خواسته هایی که همسرتان در صحبت هایش بیان می کند، باشید. گاهی اوقات همسرتان احتیاج دارد که شما فقط به او گوش بدهید. با او ابراز همدردی کنید. نه اینکه دائم او را به خاطر اشتباهاتش سرزنش و نصحیت کنید. گوش دادن نه تنها به بهبود ارتباط با همسر کمک می کند، بلکه به زوجین یاد می دهد چگونه با دیگران در برقراری ارتباط صبور باشند.

بحث ها را بدون وقفه ادامه ندهید

مسلما هر زن و شوهری بحث و کشمکش هایی را باهم دارند. اما نباید این بحث ها و تعارضات بدون وقفه ادامه یابد. برای برقراری ارتباط بهتر با همسرتان، حواستان به احساسات خود در طول بحث ها باشد. از همسرتان نیز بخواهید که احساساتش را کنترل کند. می توانید با همسر خود توافقی را انجام بدهید و یک کلمه یا عبارت کوتاه را برای توقف و استراحت در حین بحث ها انتخاب کنید. با همسرتان توافق کنید هنگامیکه عصبانی شدید، در آستانه فریاد زدن یا گفتن چیزهای آزار دهنده قرار گرفتید یا نیاز به تنهایی داشتید از کلمه ای مانند توقف بحث، تایم استراحت، زمان برای آرام شدن و … استفاده کنید. تا زمانی که عصبانیتتان فروکش نشده است در تایم استراحت بمانید. اجازه ندهید حرف زدن با همسر به فریاد و دعوا ختم شود.

برای صبحت کردن با همسر به کلمات و جمله هایتان توجه کنید

کلماتی که برای صحبت با همسر انتخاب می کنید می توانند تفاوت های زیادی را در رابطه شما ایجاد کنند. همیشه این سوال را از خود بپرسید آیا کلمه یا جمله ای که می خواهم بگویم نیت و نظر قلبی مرا می تواند نشان بدهد. یا باعث خراب شدن رابطه و ناراحتی همسرم می شود. مسلما حرف های شما در ذهن همسرتان خواهد ماند. حتی معذرت خواهی شما نیز نمی تواند کلمات گفته شده را به طور کامل پاک کند. شما می توانید با شیرین زبانی برای همسر و حرف زدن عاشقانه، او را همیشه دلتنگ خود نگه دارید و رابطه عاشقانه خود را تقویت کنید

هر چه به ذهنتان می رسد، نگویید

صداقت در هر زندگی مشترکی یک امر مهم و حیاتی است. اما به این معنا نیست که هر چیزی به ذهنتان می رسد را نسنجیده بیان کنید. احتیاط بخش مهمی از برقراری ارتباط خوب با همسر است. اگر حرفی را از روی عصبانیت، ناراحتی، رنجش و یا برای سرزنش می خواهید بگویید، دست نگه دارید. راه دیگری برای آرام شدن و رفع عصبانیت خود پیدا کنید. مثلا می توانید ناراحتی های خود را روی یک برگه کاغذ بنویسید، ضربه هایی به بالش بزنید و یا از یک ورزش برای تخلیه انرژی منفی خود کمک بگیرید. یکی از نشانه خودخواهی همسر این است که دائم دیگران را سرزنش می کند و با حرف هایش باعث ناراحتی همسرش می شود. پس مراقب آنچه به ذهنتان خطور می کند باشید که به اشتباه بر زبان جاری نشود.

هنگام صحبت کردن با همسر، احساس همدلی را فراموش نکنید

هنگامی که همسرتان با شما درد و دل می کند. یا ناراحتی خود را به خاطر موضوعی برای شما می گوید، گاهی خودتان را جای او بگذارید تا بتوانید احساساتش را بهتر درک کنید. به آنچه همسرتان می گوید فکر کنید. از او در مورد احساساتش بپرسید. اگر شما در موقعیت همسرتان بودید چه می کردید؟ حتی اگر قادر به درک احساسات او نیستید پس به دیدگاه همسرتان احترام بگذارید. گسترش همدلی با همسر به شما کمک می کند تا ارتباطات خود را با همسرتان تقویت کنید و بتوانید گفت و گو های خود را توسعه دهید.

فریاد زدن ممنوع

فریاد زدن ممنوع

فریاد زدن در هنگام صحبت کردن با همسر، نتیجه خوبی را با خود به همراه ندارد. فریاد زدن باعث تشدید وضعیت آشفته و نابسامان می شود. باعث می شود تنش های بین زوجین افزایش یابد. اگر خودتان را در موقعیتی می بینید که نمی توانید جلوی فریاد زدن و هوار کشیدن خود را بگیرید. پس نیاز به توقف و استفاده از تایم استراحت دارید. کمی از محیط دور شوید تا آرامش خود را مجدد بدست آورید.

در صحبت های خود با همسرتان، جملات و نظرات منفی استفاده نکنید

نظرات منفی را از مکالمات خود حذف کنید. به جای استفاده از جملات منفی هنگام صحبت کردن با یکدیگر، از جملات انرژی مثبت، صادقانه و محترمانه برای برقراری ارتباط با همسرتان استفاده کنید. یکی از مهارت های فن بیان صحبت کردن با همسر این است که در مکالمات خود جملات مثبت بکار ببرید. جملاتی مانند: دوستت دارم، در کنارت احساس آرامش دارم، روز خوبی داشته باشی همسر عزیزم و … . استفاده از جملات مثبت و تشویق کننده در روز می تواند راه خوبی برای افزایش ارتباط مفید و راهی برای صحبت کردن با همسر باشد.

از کلمات برای بیان احساسات مثبت خود استفاده کنید

برخی می گویند چرا نمی توانم با همسرم صحبت کنم؟ یکی از دلایل نبود ارتباط کلامی موثر و مفید با همسر این است که در مکالمات خود احساساتتان را بیان نمی کنید. چه زن و چه مرد نیاز دارد جملات محبت آمیز و احساسی را از همسرش بشنود. غرور و خودخواهی را کنار بگذارید و با همسرتان در مورد احساسات خود صادقانه صحبت کنید. به او بگویید که برای خواسته هایش می جنگید. از زیبایی و ظاهر همسرتان تعریف کنید و اعتماد به نفس او را تقویت کنید. هرگز حتی با هدف شوخی کردن او را مسخره نکنید.

هنگام صحبت کردن با همسر از برقراری ارتباط چشمی غافل نشوید

در هنگام صحبت کردن، زبان بدن نقش مهمی دارد. هرگز از برقراری تماس چشمی و یا تماس فیزیکی با همسرتان غافل نشوید. او می تواند محبت و دوست داشتن را در چشمان شما ببینید و یا با لمس دستانتان آرامش بگیرد. شما می توانید از ارتباط چشمی برای اثبات حرف هایتان استفاده کنید. زیرا اغلب افرادی که در مورد موضوعی دروغ می گویند و یا چیزی را پنهان می کنند نمی توانند ارتباط چشمی موثری را با طرف مقابل خود برقرار کنند. وقتی شما ارتباط خوبی را با همسرتان برقرار کنید و او صداقت و محکم بودن را در چشمان شما احساس کند پس بهتر به صحبت های شما گوش می دهد.

در صحبت های خود احترام را فراموش نکنید! مخصوصا پیش دیگران!

یکی از مهم ترین نکاتی که در طرز حرف زدن با همسر باید مورد توجه قرار بگیرید حفظ احترام است. چه هنگامیکه زن و شوهر تنها هستند و چه هنگامیکه در جمع خانواده و یا دوستان خود قرار دارند باید در صحبت های خود احترام را حفظ کنند. وقتی تنها هستید احترام یکدیگر را حفظ کنید. چون اگر با بی احترامی با یکدیگر صحبت کنید این کار برای شما به یک عادت تبدیل می شود. همچنین هنگامیکه در جمع حضور دارید بیشتر از همیشه در صحبت های خود با همسرتان، احترام یکدیگر را حفظ کنید. وقتی شما احترام همسرتان را حفظ کنید با این کار برای دیگران حد و مرز تعیین کرده اید. سعی کنید حتی شکایت ها و مشکلات خود را نیز با احترام بیان کنید و محترمانه از همسرتان تقاضا کنید به نیازهای شما توجه کند.

از راه های ارتباطی برای برقراری یک رابطه عاشقانه استفاده کنید

صحبت با همسر پشت تلفن را فقط محدود به گفتن نیازها و فعالیت های روزانه نکنید. از پیامک، تماس گرفتن و … برای تقویت ارتباط خود استفاده کنید. یک صحبت عاشقانه پشت تلفن می تواند کاری کند که همسرتان برای دیدن شما لحظه شماری کند. گاهی برای او یک پیامک بفرستید و از اینکه به شما توجه می کند تشکر کنید. همیشه به صحبت های خود تنوع بدهید و از حالت عادی و روزانه خارج کنید.

آیا صحبت های همسرتان را به درستی متوجه شده اید؟

همیشه این موضوع را در صحبت های خود با همسرتان بررسی کنید که آیا دیدگاه و صحبت های شریک زندگی خود را به درستی فهمیدید؟ آیا توانستید منظور خود را از این صحبت ها به همسرتان برسانید؟ می توانید از تکنیک آینه برای فهمیدن این موضوع استفاده کنید. این تکنیک به این گونه است که: وقتی صحبت های همسرتان تمام شد بگویید:« پس چیزی که می خواستی بگویی این است که …» یا بگویید:« من اینگونه متوجه شدم که …» و آنچه را که همسرتان گفته و متوجه شده اید مجدد بیان کنید. این کار به شما فرصت می دهد تا کاملا متوجه منظور همسرتان بشوید و به او نیز فرصت می دهد تا توضیحات تکمیلی را برای فهمیدن شما بدهد. احساس شنیدن و تایید شدن برای هر کسی آرامش بخش است و باعث درک بهتر یکدیگر می شود.

صحبت کردن با همسر در مورد این 5 موضوع فراموش نشود

صحبت کردن با همسر

#صحبت-کردن-باهمسر
برخی از مهم ترین نکات که هنگام صحبت کردن با همسر باید رعایت کنید در بالا گفته شد. در این قسمت در مورد موضوعاتی که شما باید در طول هفته حداقل یکبار با همسرتان در مورد آنها صحبت کرده باشید را بیان می کنیم. برای داشتن یک زندگی مشترک شاد و سالم باید ارتباط مفیدی را با همسر خود برقرار کنید. لازمه برقراری ارتباط مفید، انجام بررسی های معمول در مورد موضاعات خاص است. اگر می خواهید ارتباط خوبی را با همسرتان داشته باشید، هر هفته در مورد این 5 موضوع با همسرتان صحبت کنید.

احساسات

صحبت کردن با همسر در مورد احساسات یک موضوع بسیار مهم است. در مورد احساسات خود صادق باشید و سعی کنید آنها را با شریک زندگی خود به اشتراک بگذارید. گاهی اوقات بیان احساسات برای شما سخت است اما با تکرار و تمرین می توانید اینکار را به راحتی انجام بدهید. وقتی ناراحت هستید، نگران هستید و یا استرس دارید ممکن است همسرتان متوجه این موضوع نشود پس سعی کنید همیشه واضح و شفاف احساسات خود را بیان کنید تا همسرتان بتواند شما را در آن موقعیت درک کند. حتی هنگامی که بچه دار شدید باز از بیان احساسات خود غافل نشوید.

دوستان

با وجود اینکه همسرتان شما را دارد و شما نیز او را دارید اما مسلما هر دو نفر شما به برقراری ارتباط با دوستان خود نیاز دارید. به دوستی ها و چگونگی رفت و آمد با آنها توجه کنید و در مورد این موضوع با همسرتان صحبت کنید. همه افراد به برقراری ارتباط با اطرافیان نیاز دارند و شما نمی توانید همسرتان را محدود کنید چون اینکار باعث خستگی، افسردگی و ناامیدی همسر می شود.

امور مالی

یکی از دلایل متداول که زوج ها در نهایت از هم جدا می شوند، مسائل مالی است. نادیده گرفتن انتظارات همسر و نداشتن یک پس انداز خوب بسیار مشکل آفرین است. در مورد حقوق خود صادق باشید. شما و همسرتان هر دو برای داشتن یک زندگی عالی در کنار یکدیگر تلاش می کنید پس چرا از پنهان کاری حقوق دریافتی استفاده می کنید. هر هفته با همسر خود در مورد درآمد، هزینه های اضافی آن هفته، پس انداز خود و … صحبت کنید. این کار به شما کمک می کند تا یک چشم انداز صحیحی نسبت به وضعیت مالی خانواده خود داشته باشید.

ترس ها

صحبت کردن با همسر در مورد ترس ها کمک بسزایی برای رفع آنها می کند. ترس ها راهی برای حکومت بر قلب ما داردند و بر تصمیمات و رفتار ما تاثیر می گذارند. در مورد ترس های خود و همسرتان با یکدیگر صحبت کنید. وقتی بتوانیم ترس های خود را شناسایی کنیم و آنها را آشکار کنیم، به راحتی می توانیم قدرت آنها را کاهش بدهیم.

خانواده

خانواده موضوعی است که بیشتر مکالمه های شما و همسرتان را در بر می گیرد. صحبت با همسر در مورد برنامه ها، قوانین، نمرات فرزندان و … به زوجین کمک می کند تا بهتر بتوانند یکدیگر را درک کرده و موقعیت های نابسامان را اداره و مدیریت کنند. همیشه از نظرات و دیدگاه خانواده خود برای تصمیم گیری در مورد یک موضوع مهم و خانوادگی، استفاده کنید. همسرتان به عنوان شریک زندگی شما حق دارد از تمام مسائل مربوط به خانه و خانواده خود اطلاع داشته باشد.

سایت همسریابی ،دوست یابی و ازدواج موقت و دایم ماه-عسل به خانم ها و آقایانی که قصد صیغه یا ازدواج دایم دارند کمک می کند تا در فضایی امن و با امکانات چت –تماس صوتی-تماس تصویری به فرد مورد نظرشان برسند.

سایت همسریابی ،دوست یابی و ازدواج موقت و دایم ماه-عسل ، به شما این امکان را میدهد تا با امکانات چت –تماس صوتی-تماس تصویری در فضای وسیعی شریک زندگی متناسب با معیار های خود را برگزینید. کافیست در همسریابی ماه عسل بصورت رایگان ثبت نام کنید و مشخصات افراد را مشاهده و از میان آنها همسر مورد نظرخودرا برای ازدواج موقت (صیغه) – ازدواج دایم یا رابطه دوستی انتخاب کنید .

#ازدواج-موقت-ماه-عسل #ازدواج-دایم-ماه-عسل #همسریابی-موقت-ماه-عسل #صیغه-موقت-ماه-عسل #دوست-یابی-ماه-عسل

معتبرترین سایت همسریابی ،دوست یابی و ازدواج موقت و دایم ماه-عسل

شما می توانید با مراجعه به سایت همسریابی ،دوست یابی و ازدواج موقت و دایم ماه-عسل بصورت رایگان ثبت-نام کنید و مشخصات افراد را مشاهده و از میان آنها همسر مورد نظرخودرا برای صیغه یا ازدواج دایم یا رابطه دوستی انتخاب کنید .
اگه دنبال یه ازدواج خوب هستی یا شروع یه رابطه دوستی یا ازدواج موقت … بهسایت همسریابی ،دوست یابی و ازدواج موقت و دایم ماه-عسل یه سر بزن فقط حواست باشه که با موبایل وارد سایت بشی
#ازدواج-موقت-ماه-عسل #ازدواج-دایم-ماه-عسل #همسریابی-موقت-ماه-عسل #معتبرترین-سایت-همسریابی #معتبرترین-سایت-دوست-یابی #صیغه-موقت-ماه-عسل #دوست-یابی-ماه-عسل #همسریابی-انلاین-ماه-عسل #صحبت-کردن-باهمسر #شوهر #اصول-صحبت-بادوست #گوش-دادن-به-همسر #صحبت-کردن-باهمسر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *